Sikkerhed og kvalitet

SKS & AIA Certificeret

El-Comp ApS er certificeret efter sikkerhedsstyrelsens særlige krav til autoriseret elinstallatører og Forsikring & Pensions særlige krav til certificeret alarminstallatører. El-Comp’s SKS-AIA certificering er en garanti for, at du som kunde får den højeste service og faglighed inden for etablering af elinstallationer og tyverialarm AIA.

I El-Comp arbejder vi tæt sammen med vores kunder og ikke kun i forbindelse med projekteringen, men også ved udviklingen af andre serviceydelser, f.eks. aftaler vedrørende eftersyn og vedligeholdelse samt ved tackling af tekniske problemer.

Kvalitetssikring

Til effektiv styring og udførelse af kvalitetssikring på de enkelte projekter og opgaver, råder El-Comp over en række højt kvalificerede ledere og medarbejdere, som varetager den påkrævede og nødvendige dokumentation.

Kvalitetssikring af El-Comp´s projekter er baseret på principkravene i ISO 9002. Kvalitetsstyringen af de enkelte projekter sker efter en kvalitetsplan, der beskriver de proces- og slutkontroller, som skal følges for at sikre opfyldelsen af specifikationer og kvalitetskrav.

Kvalitetsplanen fastlægger endvidere organisation, ansvar og beføjelser for udførelsen af de enkelte entrepriser. El-Comp er autoriseret efter Sikkerhedsstyrelsens Sikkerheds Kvalitets System (SKS), hvor såvel virksomhed som ledelse er autoriseret.

Sikkerhed

I El-Comp’s kvalitetsstyring indgår kravene til sikkerhed og miljøforhold, der sikrer at alle medarbejdere medvirker til overholdelse af sikkerhedsforskrifter og til afværgelse af enhver fare for ulykker og sygdom. Desuden motiveres medarbejdere på alle niveauer til at udføre deres arbejde på en miljømæssig forsvarlig måde.

Er du i tvivl om noget? Kontakt os i dag på 55 37 28 51 eller skriv til os på Installatoer@el-comp.dk og vi vender hurtigst mulig tilbage til dig.

Kontakt os

Godkend vores privatlivs- og cookiepolitik

2 + 14 =

Find os

Vingevej 5

4760 Vordingborg
Installatoer@el-comp.dk
Tlf.: 55 37 28 51

 

Åbningstider:

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 13:00

 

Døgnvagt:

Tlf.: 40 27 28 51

 

Fakturaoplysninger:

Alle fakturaer modtages gerne på mail:
faktura@el-comp.dk

 

 

Tekniq
Sikkerhed & Kvalitetssikring