Ledig stilling

Engageret serviceelektriker søges

Er du en ansvarsbevidst elektriker, der brænder for at yde en god service og en troværdig rådgivning, så er det måske dig, vi søger!

 

Om os

Hos EL-COMP er ”frihed under ansvar” mere end bare et ordsprog! Vi har tillid til vores medarbejdere og kolleger, og har du evnerne og lysten, kan du få ansvaret for egne kunder og projekter. Vi gør en stor dyd ud af at involvere medarbejderne i virksomheden, og det er derfor også vigtigt for os, at du er klar til at tage ansvar og har lyst til at involvere dig i virksomhedens daglige drift og videre udvikling. Vi tror på, at vi skaber det bedste arbejdsmiljø sammen, og vi håber, at du vil være med til at gøre EL-COMP til en endnu bedre arbejdsplads, end vi allerede er i dag!  

 

Introduktion til stillingen

Vi søger en dygtig serviceelektriker, som kan lidt af det hele inden for spjæld. Hvis du brænder for et specifikt nicheområde og vi har kundegrundlaget herfor, så giver vi dig også gerne plads til at specialisere dig videre inden for dette område! Hvis du har lysten og evnerne, kan du ligeledes få ansvaret for mindre projekter, hvor du selv står for at planlægge projektforløbet fra start til slut, indkøbe materialer og den løbende kundepleje. Vi ser derfor gerne, at du kan dit håndværk; er i stand til at arbejde selvstændig og ikke mindst brænder for den gode kundeservice.

Serviceelektriker El-Comp

Vi forventer at du:

 • Har kørekort B
 • Er uddannet elektriker
 • Har et par års erfaring eller gåpåmod udover det sædvanlige
 • Yder en god kundeservice
 • Er kvalitetsbevidst

Til gengæld tilbyder vi:

 • Stor indflydelse på egen arbejdsdag
 • Et job hvor der er rigtig gode muligheder for udvikling og videreuddannelse
 • Engagerede og imødekommende kolleger
 • Gode arbejdsforhold hvor sikkerhed og sundhed prioriteres højt
 • Fastansættelse på fuldtid
 • Løn efter kvalifikationer
 • Egen servicebil

Vi er en social arbejdsplads med firmaarrangementer og ”pølsemøder” forår/sommer. Derudover bestræber vi os på regelmæssige ”køkkenmøder”. Hvis det ikke er helt nok til at få dig overbevist om, at vi er den rette arbejdsplads for dig, så kan det være, at morgenmad hver fredag kan! Ellers skal du hvert fald være velkommen til at ringe til indehaver, Henrik Larsen på tlf.: 40 27 28 51 og høre, hvad det er, der gør EL-COMP til et godt sted at arbejde.   

 

Praktiske informationer

EL-COMP er placeret på Vingevej 5, 4760 Vordingborg, mens dine opgaver primært vil ligge i hele Vordingborg – du får selvfølgelig stillet firmabil til rådighed, så du nemt kan komme frem og tilbage til projekterne.

 

Den daglige mødetid er som udgangspunkt man-tor 7:15 – 15:30 og fre 7:15 – 13:15, men vi er fleksible omkring arbejdstider, da vi ved, at man i perioder kan have behov for lidt ekstra fleksibilitet i sin hverdag.   

 

Send din ansøgning

Så drømmer du om et job med muligheden for at nørde inden for de områder du brænder allermest for, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til Henrik Larsen på mail: hl@el-comp.dk

 

Ansøgningsfristen er løbende med forventet opstart hurtigst muligt. 

 

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, skal du være velkommen til at kontakte Henrik Larsen på tlf.: 40 27 28 51.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Godkend vores privatlivs- og cookiepolitik

12 + 14 =

Find os

Vingevej 5

4760 Vordingborg
Installatoer@el-comp.dk
Tlf.: 55 37 28 51

 

Åbningstider:

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 13:00

 

Døgnvagt:

Tlf.: 40 27 28 51

 

Fakturaoplysninger:

Alle fakturaer modtages gerne på mail:
faktura@el-comp.dk