Alarmer

Alarm Vordingborg

Sig farvel til utryghed og glæd dig til en mere sikker hverdag. Alarmområdet er inde i en rivende udvikling.

EL-Comp ApS installerer og servicerer alarmer hos private, erhverv og offentlige institutioner i Vordingborg, Næstved, Faxe og hele Sydsjælland – kontakt os i dag på 55 37 28 51 eller skriv til os på installatoer@el-comp.dk – og få et uforpligtende tilbud på en alarmløsning, der passer til netop dit behov.

Vi er specialiserede i sikring og overvågning og har de faglige kompetencer til at udvikle og installere individuelle sikkerhedsløsninger.

Alarmsystem Vordingborg

Invester i et effektivt alarmsystem

I 2019 var der 24.553 indbrudsanmeldelser i danske hjem – og et indbrud er ubehageligt at være udsat for.

I nogle tilfælde vil det at have en alarm være nok til at holde ubudne gæster væk. Skulle uheldet være ude, vil du måske opleve, at en tyverialarm gør papirarbejdet med forsikringen nemmere. Hvis du har mange værdifulde ting som fx smykker og designermøbler, bør du være opmærksom på, at dit forsikringsselskab kan stille krav om sikring. Det vil du kunne læse i din forsikringspolice.

 

Få et alarmsystem der larmer
  • hvis du får ubudne gæster
  • hvis det brænder
  • hvis der er røg – også mens du sover

EL-Comp er AIA Certificeret alarminstallatør

I dag kan du via en app på dine elektroniske devices både modtage og sende beskeder til og fra dit alarmanlæg. Dit alarmanlæg kan give melding ved indbrud og fx ved brand/røg.

EL-Comp ApS er AIA (automatisk indbrudsalarm) Certificeret alarminstallatør og registreret hos ”Forsikring og Pension”, som er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaber.

Forsikring & Pension registrerer virksomheder indenfor en række fagområder, der er certificeret efter ISO 9001 samt en kravspecifikation. Du finder EL-Comp ApS på listen over AIA Certificerede installatører på www.sikringsguiden.dk

Læs mere om hvad EL-Comp tilbyder i vores flyer: Din sikkerhed, – vores kompetence, Certificeret alarminstallatør af Forsikring&Pension.

Villavej en mørk aften

Få hjælp til at vælge sikkerhedsløsning

Vi kan tilbyde dig mange forskellige typer af sikkerhedsløsninger – lige fra sikring imod ubundne gæster til sikring imod skader som brand eller vand.

Vores fagfolk har uddannelse og lang erfaring inden for installation, overvågning og servicering af tyverialarmer, alarmsystemer og videoovervågning. Vi kan rådgiver dig om alarmer og afdækker dine behov og ønsker.

Der er omkring 50.000 forsikringsanmeldte brandskader hvert år i Danmark og mange brande starter i fejlbehæftede elektriske komponenter, installationer og udstyr.

 
Hos EL-Comp anbefaler vi
  • Årlig test af RCD (HPFI/HFI-afbryder) – som du selv kan udføre
  • Regelmæssig termografering
  • Eftersyn af dine el-installationer
  • Udskiftning af ulovlige og defekte el-installationer

En brand starter altid i det små og med en effektiv brandalarm som hurtigt registrerer en brand betyder hurtig respons og brandslukning. EL-Comp anbefaler, at du får installeret røgalarmer i din private bolig.

I erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner kan risikoen for store ødelæggende brande mindskes med et branddetekteringsanlæg.

 

 

Videoovervågning

Overvågningskameraer er mere anvendt end nogensinde, fordi det har en præventiv effekt. Virksomheder tager især videoovervågning i brug udendørs ved indgangspartier og dørtelefoner. Mange bolig- og sommerhusejere vælger at få installeret videoovervågning som en ekstra sikring.

Vi tilbyder også videoovervågning kombineret med tåge- og klimasikring i rum samt røg-/brandalarm.

Vanderbilt SPC – trådløs sikkerhed til private og erhverv

Vanderbilt er en af de nyeste sikkerhedsproducenter, som kan prale af tovejs og trådløs teknologi med let installation hvor man ikke går på kompromis med sikkerheden.

Med et Vanderbilt SPC får du et trådført sikkerhedssystem, der passer alle steder. For eksempel kan man sikre varehuse, kontorer, butikker og virksomheder og private hjem. Sikkerhedssystemet tilpasses alle kunder – både mindre, mellemstore og store.

Desuden kan Vanderbilt SPC let udbygges, hvis der er brug for det. Det betyder også, at det er parat til fremtidige teknologier, og derfor behøver du ikke skifte dit SPC system ud, men kan løbende tilføje de nyeste teknologier til systemet.

 
Fordele ved Vanderbilts trådløse program:
  • Let at montere, parre og konfigurere
  • Batteri med lang levetid
  • Overlegen trådløs rækkevidde
overvågning Vordingborg

Ingen ekstraudgifter efter køb af alarmløsning

Når du køber et anlæg af EL-Comp er anlægget dit, når fakturaen er betalt. Du skal ikke betale et månedligt gebyr/abonnement til os og der ikke er nogen månedlige ekstraudgifter forbundet med en tyverialarm fra EL-Comp.

Du skal dog være opmærksom på mulig udgift til abonnement hos dit teleselskab i forbindelse med simkort til anlægget.

Videoovervågning Vordingborg

Kontakt os

Godkend vores privatlivs- og cookiepolitik

2 + 10 =

Find os

Vingevej 5

4760 Vordingborg
Installatoer@el-comp.dk
Tlf.: 55 37 28 51

 

Åbningstider:

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 13:00

 

Døgnvagt:

Tlf.: 40 27 28 51

 

Fakturaoplysninger:

Alle fakturaer modtages gerne på mail:
faktura@el-comp.dk

 

 

Tekniq
alarmer