Vi er en del af Koble

De rette kvalifikationer, den gode service og det varige samarbejde

​Koble er en landsdækkende sammenslutning af lokale el-installatører. Vi er forskellige i størrelse og særpræg, men alle dybt forankret i det lokale nærmiljø.

På tværs af landet samarbejder vi om at styrke vores arbejdsmetoder, kendskabsgrad og erfaringer, så vi alle står stærkere i hvert vores nærmiljø.

Som en del af Koble kan vi hos El-Comp forene de nære relationer og den fleksibilitet, du er vant til fra os, med ekspertisen, ressourcerne og synergien fra et større fællesskab.

Lagerreol elektriker
Elektrikerarbejde

Alle de kompetencer, du har brug for – helt lokalt

Hos El-Comp kender vi nærområdet. Vi har et godt samarbejde med vores kunder, og vi fokuserer på at give god service, have tæt dialog og at udføre kvalitetsarbejde, du er fuldt tilfreds med. Som lokal el-installatør ved vi, at det gode forhold til kunden er særligt vigtigt.

Vi har en lang række forskellige kompetencer internt i firmaet, og vi lægger stor vægt på uddannelse og efteruddannelse af vores dygtige montører.

Langt de fleste opgaver, vi får ind fra lokalområdet, er da også velkendte og inden for vores kompetenceområder. Når vi en sjælden gang alligevel støder på en opgave, vi ikke har tilstrækkelig viden om, kan vi trække på vores netværk i Koble og få en installatør med den relevante erfaring til at løse opgaven i samarbejde med os.


I Koble gør vi hinanden stærkere ved at dele kompetencer

Koble = Sunde, veldrevne el-installatører

Koble består udelukkende af sunde og stabile virksomheder, der bygger på gode relationer og kvalitetshåndværk. Virksomhederne håndplukkes og vurderes nøje, inden de træder ind i “familien”.

Koble er din garanti for de rette kvalifikationer, den gode service og det varige samarbejde.

Læs mere om Koble på koble.dk.

Elektriker lager

Kontakt os

Godkend vores privatlivs- og cookiepolitik

4 + 14 =

Find os

Vingevej 5

4760 Vordingborg
Installatoer@el-comp.dk
Tlf.: 55 37 28 51

 

Åbningstider:

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 13:00

 

Døgnvagt:

Tlf.: 40 27 28 51

 

Fakturaoplysninger:

Alle fakturaer modtages gerne på mail:
faktura@el-comp.dk