El-installationer

El-Comp ApS løser alle typer el-installationer for private, erhverv, landbrug og industrivirksomheder samt offentlige institutioner såsom skoler og plejehjem.

Vi er din lokale el-installatør i Vordingborg og vi har base i Vordingborg, men vi udfører el-installationer for kunder i Næstved, Mern, Præstø, Stensby, Kalvehave – ja, på hele Sydsjælland.

Kontakt os på 📞55 37 28 51 eller på Installatoer@el-comp.dk, så finder vi sammen en løsning på din el-opgave. Hos os er din el-opgave altid i trygge hænder.

 

Som aut. el-installatør kan vi hjælpe dig med at

  • Udskifte el-tavler
  • Tjekke fejl på nuværende installationer
  • Etablere sikre og lovlige belysningsinstallationer
  • Installere intelligente og gamle el-installationer
  • Servicere og vedligeholde el-installationer
  • Opsætte komplekse tekniske el-installationer

 

Hos El-Comp får du løst din el-opgave af autoriserede og veluddannede elektrikere. Vi holder os opdateret på el-området, så du altid får de nyeste og bedste løsninger til din el-opgave.

Alle el-installationer udføres i henhold til lovkrav fra Sikkerhedsstyrelsen jvf. stærkstrømsbekendtgørelsen afsnit 6.

Vi løser alle dine el-opgaver

Hos El-Comp løser vi også mindre opgaver som montering af hvidevarer, udskiftning af stikkontakter, ophængning af lamper og installation af LED-spots i private boliger.

Er din vaskemaskine eller dit køleskab i stykker? I El-Comps butik på Vingevej 5 i Vordingborg finder du et stort udvalg af de nyeste hvidevarer i høj kvalitet og vi har altid gode tilbud på udvalgte varer. I butikken kan du finde produkter inden for belysning, vaskemaskiner, emhætter og støvsugere.

Har du brug spørgsmål til varer i butikken, er du meget velkommen til at kontakte os på 📞 55 37 28 51 eller på Installatoer@el-comp.dk. Uanset om opgaven er lille eller stor, så er vores team af dygtige el-installatører klar til at hjælpe dig.

Hvidevarer Vordingborg El-comp

Ingen panik – El-Comp har døgnvagt 24/7 året rundt

Står du med at pludseligt opstået el-problem, står vi klar til at hjælpe dig dag og nat – året rundt. Kontakt os på 📞 55 37 28 51 eller på Installatoer@el-comp.dk og få den rette hjælp til din el-opgave.

Ønsker du et overslag eller tilbud på el-opgaverne, udarbejder vi dette til dig.

Brochure med nye el-regler

Få styr på de nye el-regler – som kunde

Sidste år fik Danmark nye el-regler for el-installationer og deres udførelse. Det betyder, at det er kunden, der har det overordnede ansvar for at din el-installation lever op til lovgivningen – som “ejer og bruger af installationen”. El-Comp vil gerne guide dig, så du er sikker på at dine nye el-installationer lever op til lovgivningen. Læs El-Comps brochure om de nye el-regler her.

Kontakt os

Godkend vores privatlivs- og cookiepolitik

9 + 4 =

Find os

Vingevej 5

4760 Vordingborg
Installatoer@el-comp.dk
Tlf.: 55 37 28 51

 

Åbningstider:

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 13:00

 

Døgnvagt:

Tlf.: 40 27 28 51

 

Fakturaoplysninger:

Alle fakturaer modtages gerne på mail:
faktura@el-comp.dk

 

 

Tekniq
ISO9001