Luft til luft varmepumpe i Vordingborg med montering

Luft til luft varmepumpe – en god investering

Hvis du ønsker langsigtet energiløsning med mulighed for besparelser, så er en luft til luft varmepumpe en rigtig god investering. En luft luft varmepumpe er perfekt til sommerhuse, mindre helårshuse, kontorlandskaber og udestuer/garager – og vi monterer i Vordingborg.

Hos El-Comp i Vordingborg står vi klar med rådgivning, levering og montering af din nye luft til luft varmepumpe i Vordingborg. Kontakt os på ☎️ 55 37 28 51 så finder vi sammen den helt rigtige varmepumpe til dit behov.

KMO Certificeret varmepumpe montører

Vi er KMO certificeret, forhandler og montør af de bedste brands af luft til luft varmepumper på markedet i Vordingborg. I Danmark kan vi til tider have et hårdt klima og det er derfor vigtig at varmepumpen kan opvarme selv i de hårdeste frost måneder.

En luft til luft varmepumpe er:

  • Drift sikre 24 timer i døgnet – 365 dage om året
  • Nemme at betjene – også når man ikke er hjemme
  • Har et lavt støjniveau – både inde og ude

De nye luft til luft varmepumper har en masse smarte funktioner, som gør din hverdag nemmere. Det gælder både Sleep-funktion, som gør den lydsvag om natten. Wi-Fi som gør at man har mulighed for at justere temperaturen selv når du ikke er hjemme. Cool funktion som nedkøler hjemmet på varme sommerdage.

Bedre indeklima

Alt afhængig af, hvilken varmekilde du har i dag, kan der være meget at spare på varmeregningen. Og samtidig får man et bedre indeklima som kan være med til at mindske allergier og astma. I en varmepumpe sidder der et filter, som også udskiller partikler og pollen inden luften skydes ind i huset.

Dette kan være en fordel om sommeren, hvor man kan benytte kølefunktionen og derved sikre at man ikke har pollen i hjemmet fra luften udenfor. Og samtidig hvis man bor i trafikeret områder, så slipper man også for de usunde partiklerne fra luften.

 

Hvordan virker en luft til luft varmepumpe?

En varmepumpe er en lille ekstern varmepumpe, der er tilknyttet et større varmeanlæg, som indsamler varme ved hjælp af vedvarende energi.

varmepumper-vordingborg

Varmepumpens ude del opsamler luften, hvorefter det sendes direkte ind i hjemmet. Selv i de hårdeste frostgrader kan luften omdannes til en behagelig temperatur i stuen.

Man kan koble flere varmepumper på ude delen, så du kan opvarme eller nedkøle flere rum af gangen. Vi kommer gerne forbi og kigger på mulighederne for jeres projekt – vi har en stor erfaring i montering og opsætning af varmepumper i Vordingborg – og derfor kan vi din sparringspartner når det kommer til energioptimering af dit hjem, sommerhus eller virksomhed – kontakt os på ☎️ 55 37 28 51 

 

Hvordan ved man hvilken varmepumpe man skal vælge?

Når man leder efter en luft til luft varmepumpe, er der flere ting man skal overveje. Vi står altid klar med rådgivning og sparring på ☎️ 55 37 28 51, på montering af varmpumper i Vordingborg. Det er vigtigt at finde ud af, hvad ens behov er inden man vælger en varmepumpe. Hvor stor den skal være afhænger af rummet(ene) den skal opvarme.

Hvor effektiv en varmepumpe er angives ved både SCOP-værdig og energimærket – jo højere SCOP-værdien er jo mere effektiv er den til at omdanne luftens temperatur til en behagelig temperatur indendørs.

Effektiviteten på en luft til luft varmepumpe angives ved energimærket fra A+++ til G, hvor en A+++ varmepumpe er den mest effektive og har størst virkningsgrad.

Vi leverer og monterer varmepumper i Vordingborg. 

varmepumpe-driftsikker-vordingborg

Kan være i brug døgnet rundt – hele året

varmepumpe-temperatur-vordingborg

Opvarmer i frostgrader og nedkøler i varmegrader

varmepumpe-miljø-vordingborg

Er en god investering for miljøet og fremtiden

varmepumpe-besparelser-vordingborg

Opnå besparelser ved reduceret varmeforbrug  

Varmepumpe i sommerhuset i Vordingborg

Ved at få monteret en luft til luft varmepumpe i sommerhuset i Vordingborg, sikrer du at sommerhuset altid har et behageligt indeklima, hvor du samtidig kan sikre at sommerhuset er energioptimeret. Kontakt os på ☎️ 55 37 28 51allerede i dag, så vi kan hjælpe dig frem mod et behageligt og energioptimeret klima med en varmepumpe. 

De fleste varmepumper kan indstilles således at der altid er en minimumstemperatur, som gør at du undgår fugt og den her ”sommerhus-lugt”, hvis sommerhuset har været ubrugt i en periode.

De fleste nye luft til luft varmepumper har også WiFi, som gør at du kan indstille temperaturen inden du ankommer i sommerhuset. På den måde kan du opvarme sommerhuset, når du er på vej.

Varmepumpe i hjemmet

Har man et mindre hjem eller et hjem med stort køkken/alrum giver det rigtig god mening at montere en varmepumpe. På den måde sikrer man et dejlig behageligt indeklima og en digitalstyret temperatur. Man kan tilføje flere varmepumper til én ude del, som gør at man kan opvarme/nedkøle flere rum.

Med brug af WiFi funktionen kan man hele tiden holde øje med ens forbrug og styre temperaturen. På de fleste varmepumper er der timer, som gør at man kan indstille den efter ens behov.

Og om sommeren kan man samtidig nedkølet hjemmet, som var det en sommerferie i udlandet. Flere og flere danskere har fået øjnene op for de fordele, der er ved en varmepumpe, da den som navnet måske antyder – varmer. Men den nedkøler også, og ligger rummene tæt på varmepumpen kan den faktisk også generere varme og kulde rundt i de nærliggende rum.

Luft Luft Varmepumper Vordingborg

Varmepumpe på kontoret eller værkstedet i Vordingborg

For mange medarbejdere kan det være ulideligt at være på arbejde henover sommeren, hvor de danske kontoer ikke altid er gearet til højere varme. Omvendt kan man også henover vinteren fryse en del, da varmen ikke kan trænge nok igennem.

Uanset om man sidder på kontor eller befinder sig på et værksted dagen lang så er det vigtig med et godt og sundt indeklima. Med en varmepumpe koblet til et eller flere rum kan man som virksomhed sikre at ens medarbejdere altid sidder i et sundt og behageligt indeklima uanset om der er -15 eller +25 grader udenfor.

Man kan koble flere varmepumper til ude delen. Det betyder at har man flere større rum som skal opvarmes eller nedkøles, så kan dette lade sig gøre med flere varmepumper uden tilkøb af ude dele.

 

Få et tilbud på en luft til luft varmepumpe i Vordingborg

Hos El-Comp I Vordingborg står vi altid klar med rådgivning omkring din nye luft til luft varmepumpe – det kan for mange være svært at overskue, hvad kan de forskellige. Derfor står vi klar med rådgivning om din nye varmepumpe. Vi kommer gerne ud til dig inden og kigger på mulighederne for montering og opsætning både inde og ude. På den måde sikre vi at du får lige den løsning på varmepumpen du ønsker uanset om det er i sommerhuset, hjemmet eller udestuen.

Kontakt os på ☎️ 55 37 28 51 eller mail hl@el-comp.dk

varmepumpe-sommerhus-vordingborg

En luft til luft varmepumpe er en innovativ teknologi, der kan give mange fordele. Her er nogle af de vigtigste:

  • Økonomisk: En luft til luft varmepumpe kan reducere dine varmeomkostninger med op til 50% sammenlignet med traditionelle varmesystemer.
  • Miljøvenlig: Ved at bruge varmen fra omgivende luft til opvarmning, udleder en luft til luft varmepumpe meget mindre CO2 end andre opvarmningsmetoder.
  • Effektiv: En varmepumpe kan levere mere varme end den energi, den bruger, hvilket gør den mere energieffektiv end traditionelle varmesystemer.
  • Let installation: En luft til luft varmepumpe er nem at installere og kræver ikke nogen større renoveringer, hvilket gør den til en bekvem løsning til enhver bolig.
  • Køling: En luft til luft varmepumpe kan også bruges til at køle et rum, hvilket kan være en stor fordel om sommeren.
  • Støjsvag: Moderne varmepumper er meget støjsvage, hvilket betyder, at de ikke vil forstyrre dit daglige liv eller søvn.
  • Bedre indeklima: Varmepumper kan også forbedre luftkvaliteten i dit hjem, da de filtrerer luften, når de opvarmer eller køler rummet.

Samlet set er en luft til luft varmepumpe en økonomisk og miljøvenlig løsning til opvarmning og køling af dit hjem.

Kontakt os

Godkend vores privatlivs- og cookiepolitik

11 + 1 =

Find os

Vingevej 5

4760 Vordingborg
Installatoer@el-comp.dk
Tlf.: 55 37 28 51

 

Åbningstider:

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 13:00

 

Døgnvagt:

Tlf.: 40 27 28 51

 

Fakturaoplysninger:

Alle fakturaer modtages gerne på mail:
faktura@el-comp.dk