Vi tilbyder

Netværksinstallation

Netværksinstallationer

Vores teknikere løser alt indenfor trådløst net, netværksinstallationer herunder kobber og fibernetværk, POE forsynede enheder – test og certificering efter EN 50173 og EN 50174-2.

Tavleværksted

Tavleværksted

På tavleværkstedet bygger vi tavler for både bygningsinstallationer og maskinstyringer, store som små.

Energioptimering

Energioptimering

Installationen af din nye varmepumpe samt varmepumpeservice. Vi tilbyder både klima- og komfortanlæg til private såvel som til erhvervskunder, der har mindre erhvervsarealer.

Alarmer

Alarmer

Vi tilbyder dig mange forskellige typer af sikkerhedsløsninger – lige fra sikring imod ubundne gæster til sikring imod skader som brand eller vand.

El-installationer

El-installationer

Vi udfører alle former og løsninger indenfor el-installationer for både private og erhverv i Vordingborg og omegn. Vores brede kompetenceområde giver os en spændvidde, der gør, at vi kan levere både komplekse og individuelle løsninger tilpasset den enkelte kunde.

Hvidevarer

Hvidevarer

Vi forhandler, leverer alle hvidevarer samt fejlfinder og reparerer hvidevarer. I vores butik i Vordingborg har vi støvsugere, små el-apparater, lamper, lyskilder og rengøring.

Vandværker

Vandværker

I 2016 har vi udvidet vores produktion og producerer nu også styringer til vandværker. Vi kunne med stolthed levere vores første ordre på en tavle til et vandværk, i februar 2016.

Sikkerhed og kvalitetssikring

Sikkerhed & kvalitetssikring

El-Comp ApS er certificeret efter sikkerhedsstyrelsens særlige krav til autoriseret elinstallatører og Forsikring & Pensions særlige krav til certificeret alarminstallatører.

varmepumpe vordingborg

Varmepumper

Hvis du ønsker langsigtet energiløsning med mulighed for besparelser så er en luft til luft varmepumpe en rigtig god investering. 

håndværkerfradrag 2021

Træk din håndværker fra i skat!

Boligejerne har fortsat mulighed for at få fradrag til energiforbedringer og klimasikring. Håndværkerfradraget er blevet permanent fra 2018 og frem.

Smart Home Vordingborg

Smart Home

Hos El-Comp ApS kan vi hjælpe dig med finde det Smart Home som passer perfekt til dit hjem og behov. Vi kører ud fra Vordingborg, men vi løser elektriker opgaver på hele Sydsjælland og tager gerne en uforpligtende snak på forhånd.