Netværksinstallationer

Stabile data- og kommunikationsløsninger du kan stole på

Er du træt af et ustabilt netværk hjemme eller på arbejdspladsen? Et data-netværk skal bare fungere!

Mangler du hjælp til netværksinstallation, konfiguration eller opsætning af trådløst netværk og internet, kan El-Comps professionelle el-installatører og IT-teknikere hjælpe med det hele.

El-Comp har base i Vordingborg, men vi løser opgaver på hele Sydsjælland. Du er meget velkommen til at kontakte os på 📞 55 37 28 51 eller Installatoer@el-comp.dk for en løsning, der er tilpasset dig og dine behov.

Netværksinstallationer vordingborg El-Comp

Få professionelle el-installatører til at opsætte din internetforbindelse hjemme

Moderne danske familier har et stort behov for at kommunikere og dele informationer online. Det kræver en lynhurtig og stabil internetforbindelse. Hos El-Comp giver vi overblikket over, hvilke muligheder du har hos de forskellige data-udbydere.

Få professionel hjælp til at opsætte dit hjemme-netværk, så sparer du dig selv og familien for en masse ærgelser!

Kontakt El-Comp på 📞 55 37 28 51 eller Installatoer@el-comp.dk og hør mere om netværksløsninger, der hjælper dig med at få mere ud af din IT. Vi er eksperter i at tilslutte og konfigurere hjemmets elektronik og installere trådløse netværk.

Vi opsætter netværk til virksomheder og beboerforeninger

Har du brug for intelligente og krævende netværk eller mere avancerede operatørnetværk med høje krav til fiber og IP TV, switche, routere, firewalls og trådløst netværk?

Kontakt El-Comp på 📞 55 37 28 51 eller Installatoer@el-comp.dk for en netværksløsning, der gør virksomheden eller beboerforeningen tunet til at leve op til moderne IT-standarder.

Vi har stor erfaring med opsætning af data-netværk i virksomheder.

Datanetværk Vordingborg El-Comp

Vi kan også hjælpe dig med en nyinstallation, så du får en funktionel og stærk netværksløsning. Med vores faglige kompetencer og kapaciteten til at levere og konfigurere omfattende IT- og dataløsninger, får du et superstærkt netværk.

 

El-Comp kan bla. hjælpe dig med

  • Etablering, konfiguration og opsætning af trådløse netværk – evt. med flere access points – og fibernet (hvis tilgængeligt i området)
  • Fejlfinding ifbm netværk og kommunikationsinstallationer
  • Opkobling og konfiguration af netværksudstyr
  • Tilslutning af netværksenheder (computer, printer mv.)
  • Service og support

Vores teknikere løser alt indenfor trådløst net, netværksinstallationer herunder kobber og fibernetværk, POE forsynede enheder – test og certificering efter EN 50173 og EN 50174-2. Opgaverne være sig både privat og erhvervsrelateret, totalløsninger eller delløsninger. Med en bred viden og en mangeårig erfaring vil El-Comp helt sikkert kunne hjælpe dig.

El-Comp har butik og base i Vordingborg og vi servicerer og opsætter netværksinstallationer på hele Sydsjælland – kontakt os på 55 37 28 51 eller Installatoer@el-comp.dk for en optimal IT- og dataløsning.

Kontakt os

Godkend vores privatlivs- og cookiepolitik

15 + 3 =

Find os

Vingevej 5

4760 Vordingborg
Installatoer@el-comp.dk
Tlf.: 55 37 28 51

 

Åbningstider:

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 13:00

 

Døgnvagt:

Tlf.: 40 27 28 51

 

Fakturaoplysninger:

Alle fakturaer modtages gerne på mail:
faktura@el-comp.dk

 

 

Tekniq
netværks-installationer