Få din egen ladestander

Der er mange fordele ved at have sin egen private ladestander. Er du elbil-ejer, giver denne side dig svaret på, hvorfor du bør få os til montere din nye ladestander ved dit hjem eller virksomhed!

Oplad i hjemmet Vordingborg

Ingen bøvl med kø

Med din egen private ladestander i hjemmet/virksomheden slipper du for ventetid og kø. Alle elbil-ejere kender nok besværet, der er forbundet med at oplade via en offentligt tilgængelig ladestander. Det kan være en udfordring at finde dem, der kan være kø, og du skal vente ved din bil, indtil opladningen er færdig. Med din egen ladestander opnår du en større følelse af frihed i din hverdag, da du kan oplade, når det passer dig – også når du sover.

Så kan du blot koncentrere dig om, hvad du skal bruge alt den ekstra tid på i din hverdag!

Ring til os på 📞 55 37 28 51, og fortæl om dit behov, og hvor du har brug for montering af ladestander – så finder vi den rigtige løsning til dig.

Halo ladestander Vordingborg
Ladestander til private
Spar penge Vordingborg

Oplad ved billigste pris

Der kan spares mange penge ved at investere i egen ladestander til elbilen. Først og fremmest styrer du helt selv, hvornår du lader bilen, så du kan vælge at oplade el-bilen, når elprisen er allerlavest i løbet af et døgn. Du kan eksempelvis vælge, at opladningen først går i gang om natten, da det typisk er der, at elprisen er på sit laveste.

Med din egen ladestander betaler du kun for den strøm, som du faktisk bruger til opladning. Derfor er det ofte en billigere løsning at eje sin egen ladestander frem for at leje en ladestander til opladning gennem en abonnementsløsning.

Ladestander med app Vordingborg

Appstyring

Med en ladestander monteret og installeret af os, får du mulighed for at integrere flere af ladestanderens funktioner med en app på din mobiltelefon. Her kan du få overblik og kontrol over elementer som “Planlagt opladning”, “Opladningsstatus”, “Regulering af LED-lysstyrke” og meget andet.

Alle vores ladestandere har derudover mulighed for at blive tilkoblet mobilapp’en Monta. Monta giver dig mulighed for at tilbyde opladning ved din ladestander, uden det koster dig en krone. Du kan således låne din ladestander ud til gæster, familie osv., og de kan således betale for deres opladning gennem Monta.

Så snart at Monta er koblet til din ladestander, kan du lade andre elbilister lade ved din ladestander til en pris, som du har fastsat. Monta giver dig fleksibilitet og fuld kontrol over din ladestander. Du har altså mulighed for at leje din ladestander ud til bekendte eller andre på de tidspunkter, hvor du ikke selv bruger den til opladning. Dermed kan investeringen i at få din egen ladestander hurtigt tjene sig selv hjem.

App til ladestander Vordingborg
Zaptec logo

I samarbejde med AURA Energi tilbyder vi ladestandere fra Zaptec, der er et af verdens mest førende brands på markedet!

Zaptec er verdens mindste ladestander til din elbil. Og så har den en effekt på hele 22 kW! Den er 80% lettere end lignende ladestandere på markedet, og har en vægt på kun 1,3 kg. Zaptec fås i 6 attraktive farver, så der findes en lader til enhver smag.

Zaptec ladestander
Chargeamps Ladestander
Charge Amps Logo

Vi tilbyder de smarte og innovative ladestandere fra Charge Amps, som er skabt til brugere, der stiller krav til form og funktion!

Med en ladestander fra Charge Amps får du brugervenlig og smart teknologi i topklasse. For eksempel med Charge Amps Halo der er lille og kompakt, men har en effekt på 3,7-11 kW! Med en Charge Amps ladestander får du en komplet og Cloud-kompatibel løsning.

FAQ

Hvad bør du være opmærksom på, når du anskaffer dig din egen ladestander?

Vi har samlet de mest stillede spørgsmål og svar her!

 

Kan man oplade elbilen med almindelig stikkontakt?

Ja, det kan du i princippet godt – men det er en meget dårlig idé! Din boligs elnet er nemlig ikke designet til at håndtere den store belastning. Få i stedet en af vores el-installatører til at trække strømmen. 

Hvor lang tid skal en elbil lade?

Ladetiden for en elbil afhænger af en række faktorer – herunder hvilken installation der er tale om, typen af elbil samt batteriets temperatur. Som tommelfingerregel kan du normalt lade til 55 km kørsel på 1 time.

Er det farligt at oplade elbil?

Nej – så længe at du ikke har trukket strømmen til din ladestander selv, men arbejdet er udført af en autoriseret el-installatør. Alle højvoltskomponenter er særskilt isoleret fra ledningsnettet.

Må du lade elbilen op til 100%, eller skader det batteriet?

Du kan sagtens lade din elbil op til 100%, men batteriet kan slides en lille smule, hvis bilen står opladet på 100% gennem længere tid. Overvej i stedet at lade din elbil op til 80%, hvis det er en mulighed. 

Kan jeg oplade elbilen forkert?

Nej – ladestanderen har et integreret battery management system, der sikrer, at elbilen hverken kan oplades for hurtigt eller forkert. Du skal derfor ikke bekymre dig om opladningen, men bare sætte stikket i!

Kan jeg oplade i tordenvejr?

Hvis du lader med almindelig ladning kaldet AC-ladning, skal du være opmærksom på lynnedslag. Ved AC-ladning kan et lynnedslag i området nemlig medføre overspænding på elnettet i husstanden.

Din autoriserede installatør og montør af ladestandere!

Husk at installationen af en ladestander altid skal udføres af en autoriseret el-installatør for at være lovlig.

Vi er din lokale el-installatør, og vi er autoriseret til at montere og installere din ladestander. Det er din garanti for, at din ladestander bliver monteret rigtigt, og ikke overbelaster dit private elnet. Som autoriseret el-installatør er vi dit sikkerhedsstempel.

Autoriseret elektriker Vordingborg

Autoriseret installation

Vi er autoriserede i korrekt installation og montering af ladestandere. Det er din garanti for, at arbejdet bliver gjort ordenligt!

Professionel rådgivning Vordingborg

Professionel rådgivning

Vi rådgiver dig gennem hele processen. Vi tager gerne ud til dit hjem/virksomhed og finder den bedste løsning til din nye ladestander sammen med dig.

Kontakt os

Godkend vores privatlivs- og cookiepolitik

11 + 6 =

Find os

Vingevej 5

4760 Vordingborg
Installatoer@el-comp.dk
Tlf.: 55 37 28 51

 

Åbningstider:

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 13:00

 

Døgnvagt:

Tlf.: 40 27 28 51

 

Fakturaoplysninger:

Alle fakturaer modtages gerne på mail:
faktura@el-comp.dk