Ledig stilling

Overmontør med salgs- og ledelseskompetencer søges

Er du en positiv og udadvendt elinstallatør, der brænder for den gode kundekontakt, ledelse og forretningsudvikling? Så er det måske dig, vi søger!

 

Om os

Hos EL-COMP er ”frihed under ansvar” mere end bare et ordsprog! Vi har tillid til vores medarbejdere og kolleger, og har du evnerne og lysten, kan du få ansvaret for egne kunder og projekter. Vi gør en stor dyd ud af at involvere medarbejderne i virksomheden, og det er derfor også vigtigt for os, at du er klar til at tage ansvar og har lyst til at involvere dig i virksomhedens daglige drift og videre udvikling. Vi tror på, at vi skaber det bedste arbejdsmiljø sammen, og vi håber, at du vil være med til at gøre EL-COMP til en endnu bedre arbejdsplads, end vi allerede er i dag! 

 

Introduktion til stillingen

Vi søger en overmontør, som både forstår sig på det el-tekniske og det at udvikle og drive en forretning. Du vil som overmontør hos os derfor få en lang række spændende opgaver, som spænder fra projekt- og medarbejderledelse til kundebesøg og tilbudsgivning. Du vil komme til at fungere som direktørens højre hånd, og du vil få stor indflydelse på virksomhedens daglige drift og udvikling. Det er derfor vigtigt, at du formår at holde overblikket, og at du takler udfordringer med et smil! Vi ved, at det ikke er muligt at kunne det hele, men det er vigtigt for os, at du er interesseret i at lære det, du ikke allerede kan!

Til hverdag vil du få ansvaret for at drive din egen afdeling, hvorfra du står for planlægningen og udsendelse af medarbejdere til diverse projekter. Som overmontør er det ligeledes dit job at have den primære kundekontakt, hvad end der er tale om salg, tilbudsgivning eller fakturering. Derudover vil du også få ansvaret for enkelte HR-opgaver såsom rekruttering, medarbejderudvikling af dit team og den daglige trivsel.

 

Om dig

Den ideelle kandidat til stillingen er en menneskekender. Det er nemlig vigtigt, at du som leder formår at få det bedste frem i dine folk, og er i stand til at spotte, hvad det er, der motiverer den enkelte. Derudover har du kundesnilde udover det sædvanlige, og forstår vigtigheden af den gode kundeservice.

Da vi er en social arbejdsplads med et godt kollegaskab, er det også vigtigt, at du er i stand til at engagere dig socialt i virksomheden og fællesskabet. Det er vigtigt for os, at alle har det godt, og vi mener at vejen dertil, er gennem det gode sammenhold.  

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet elinstallatør, maskinmester eller ingeniør (Du kan også komme i betragtning til stillingen, hvis du er en elektriker, der er i toppen af sin klasse!)
 • Har kørekort
 • Har et godt humør
 • Er udadvendt
 • Er rummelig
 • Har gåpåmod

Ting du meget gerne må have:

 • Ledelseserfaring
 • Forretningsforståelse
 • Salgserfaring
 • Økonomiforståelse
 • Ambitioner

Vi tilbyder

 • Et job hvor der er rigtig gode muligheder for udvikling og videreuddannelse
 • Engagerede og imødekommende kolleger
 • Gode arbejdsforhold hvor sikkerhed og sundhed prioriteres højt
 • Fastansættelse på fuldtid
 • Løn efter kvalifikationer
 • Egen servicebil

Bare rolig. Vi ved godt, at det ikke er muligt at kunne det hele, så send gerne din ansøgning alligevel, selvom du ikke opfylder alle kriterierne. Det kan jo være, at det er dig, vi er på udkig efter!

 

Vi er en social arbejdsplads med firmaarrangementer og ”pølsemøder” forår/sommer. Derudover bestræber vi os på regelmæssige ”køkkenmøder”. Hvis det ikke er helt nok til at få dig overbevist om, at vi er den rette arbejdsplads for dig, så kan det være, at morgenmad hver fredag kan! Ellers skal du hvert fald være velkommen til at ringe til indehaver, Henrik Larsen på tlf.: 40 27 28 51 og høre, hvad det er, der gør EL-COMP til et godt sted at arbejde.  

 

Praktiske informationer

EL-COMP er placeret på Vingevej 5, 4760 Vordingborg, mens dine opgaver primært vil ligge i hele Vordingborg – du får selvfølgelig stillet firmabil til rådighed, så du nemt kan komme frem og tilbage til projekterne.

 

Den daglige mødetid er som udgangspunkt man-tor 7:15 – 15:30 og fre 7:15 – 13:15, men vi er fleksible omkring arbejdstider, da vi ved, at man i perioder kan have behov for lidt ekstra fleksibilitet i sin hverdag.  

 

Send din ansøgning

Så drømmer du om et job med muligheden for at nørde inden for de områder du brænder allermest for, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til Henrik Larsen på mail: hl@el-comp.dk

 

Ansøgningsfristen er løbende med forventet opstart hurtigst muligt. 

 

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, skal du være velkommen til at kontakte Henrik Larsen på tlf.: 40 27 28 51.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

”El-COMP er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 40 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1000 medarbejdere fordelt på 60 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”

 

Kontakt os

Godkend vores privatlivs- og cookiepolitik

15 + 1 =

Find os

Vingevej 5

4760 Vordingborg
Installatoer@el-comp.dk
Tlf.: 55 37 28 51

 

Åbningstider:

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 13:00

 

Døgnvagt:

Tlf.: 40 27 28 51

 

Fakturaoplysninger:

Alle fakturaer modtages gerne på mail:
faktura@el-comp.dk