EL-Comp. ApS søger alsidige elektrikere

Vi kan li’ at gå på arbejde, fordi vi løfter sammen, og alle har en vigtig rolle i virksomheden – kan du også li’ at gå på arbejde, og vil du være med til at løfte?

EL-Comp. ApS søger alsidige elektrikere, der har lysten og evnerne til at arbejde både selvstændigt og i teams med service, fejlfinding og nybyg.

Månedlige montørmøder, interne kurser, eksterne kurser, sociale arrangementer, gode kollegaer, ordnede forhold, ingen fast vagtordning, veludstyret servicevogn for spjæld elektriker, stor vidensbank, god lokalaftale, kørsel i nærområdet, personlig udvikling, frihed under ansvar, ”Ordrestyring”, tablet, smartphone, kort fredag, fredagsmorgenmad, kaffeautomat.  

  • Du får en bred kontaktflade til både kunder og kollegaer, og du bliver en del af et velfungerende og professionelt team, som betjener vores kunder på det meste af Sydsjælland. Du arbejder i et uformelt miljø, hvor sparring, udfordringer, viden og samarbejde er nogle af nøgleordene.
  • Vi sætter pris på en ærlig og uformel tone i en hverdag med alsidige og spændende opgaver. Vi forventer, at du kan tage ansvar og føler en forpligtigelse for opgaverne og dine kollegaer – du har lyst til at løfte som en enhed.
  • EL-Comp. en servicevirksomhed med kunden i fokus, – vi lever af tilfredse kunder.
  • Er du ansvarlig, mødestabil og pligtopfyldende, så er det DIG vi søger.

Helt uformelt og fortroligt kan du kontakte Tommy Marquard Jensen tlf. 41 44 28 51 – tmj@el-comp.dk eller Henrik Larsen tlf. 40 27 28 51 hl@el-comp.dk