Nem opladning af elbilen med en ladestander

Det skal være nemt at udskifte sin diesel eller benzinbil til en elbil, og nemt at få installeret en ladestander i hjemmet eller i virksomheden.

Kontakt El-Comp ApS ☎️55 37 28 51 så finder vi en løsning der passer til dig eller din virksomhed.

Få en ladestander derhjemme eller i sommerhuset og slip for dine bekymringer. En af fordelene ved at lade os montere ladestanderen til din elbil er, at vi som eksperter trækker den korrekte strøm, der er behov for direkte i din indkørsel eller i dit sommerhus.

Hos El-Comp ApS i Vordingborg kan vi hjælpe dig med at få svar på dine overvejelser – for vi leverer og monterer din nye ladestation, hvor du har behov for det –  både til hjemmet eller i sommerhuset. Du skal blot tage stilling til behovet – om du har en eller to elbiler, der skal kunne lade samtidig.

Vi samarbejder med virksomheden Charge Amps som har designet to flotte og brugervenlige ladestandere, som kan bruges mange steder:

HALO som kun har en lader, som man oftest bruger, hvis man kun har en elbil i hjemmet. Har du to elbiler eller vil du have mulighed for at dele med naboen, så er det modellen AURA, som du skal investere i – den har to opladerstik og kan oplade to elbiler på samme tid.

Ladestander til boligselskaber og boligforeninger

Hos El-Comp ApS i Vordingborg er vi specialister i opsætning og montering af ladestandere til elbiler – også til boligselskaber og boligforeninger. I boligforeninger kan opsætning af ladestandere være mere besværligt, dels fordi det skal overvejes, hvor man må sætte ladestanderne op og hvordan strøm-afregning med beboerne skal foregå.

Vi hjælper med at finde den mest optimale løsning til netop din boligforening – uanset om du er beboer eller udlejer. Med de ladestandere, vi tilbyder, kan man låse de til enkelte brugere – så man kan følge hver enkelts strømforbrug. Vores ladestander model AURA har to opladerstik og derfor kan man oplade to biler på en gang.

Kontakt os i dag på ☎️55 37 28 51 og lad os finde den helt rigtige løsning der passer til dig og dit boligselskab.

Ladestandere til den lille virksomhed

Det er praktisk at kunne oplade sin elbil i hjemmet eller på arbejdspladsen. Derfor er det en god service at virksomheden kan tilbyde sine medarbejdere opladning af elbil på arbejdspladsen. Afhængig af, hvor stor en virksomhed der er tale om, så kan I enten få monteret og koblet HALO eller AURA både hver for sig eller sammen. AURA har to udgange og kan derfor oplade to elbiler på samme tid.

Uanset hvad behovet er – så lad os komme ud og tage en uforpligtende snak omkring den helt rigtige løsning til din virksomhed ☎️55 37 28 51

HALO Wallbox – til hjemmet eller i sommerhuset

HALO er vores mindste ladestation og ideel til hjemmet og sommerhuset. Den har et fastmonteret kabel, som sikrer en nem opladning.

I dag oplader 9 ud af 10 deres elbiler og hybridbiler derhjemme eller når de er på arbejde. Det er vigtigt, at du selv har et godt overblik over dit strømforbrug. HALO Wallbox fra Charge Amps er en elegant, intelligent og robust ladestander, der giver dig fuld kontrol over opladningen. Med den indbyggede software kan du nemlig time din ladestander, så du oplader når prisen er lavest, eller når elektriciteten er den mest miljøvenlige.

Derudover kan du låse ladestanderen for at forhindre uvedkommende i at oplade

  • Pålidelig EV-opladning med smart software
  • Kontrol opladning via Cloud løsning
  • Smart timersystem og låsefunktion for en smartere og nemmere opladning
  • Fremstillet i genanvendt aluminium

Læs mere om HALO

AURA – ideel til virksomheden eller boligforeningen

AURA er perfekt til offentlig brug enten i boligforeninger eller mindre virksomheder. Er AURA monteret i hjemmet eller i sommerhuset, kan du også dele den med din nabo.

AURA har to udgange og kan oplade op til 22 kW på hver stik samtidig. Efter behov kan de indstilles til en fast maksimal strøm, der passer til den strøm, der er tilgængelig til installationen. De to stikkontakter kan være belastningsafbalanceret og være en del af et større system med flere enheder, begge med HALO eller andre AURA ladestandere.

AURA har et kommunikationssystem, som gør det muligt at dele opladningsdata med bilen, altså en såkaldt Vehicle-2-Grid teknologi. AURA er markedets mest moderne ladestation med høj klassificering (IK 10).

AURA opfylder alle standarder og sikkerhedsstandarder inden for elektrisk ladning.

  • Modulopladningskasse
  • 2 x type 2-stik (justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt)
  • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse

    Alle sikkerhedsfunktioner integreres direkte i enheden

 

Læs mere om AURA

Kontakt El-Comp ApS og få et godt tilbud på ladestandere

Inden vi monterer tjekker vi dine udendørs stikkontakter, for man kan nemlig ikke bare tilslutte sin nye ladestander direkte. Vi finder ud af, om stikkontakten kan tåle at være i brug i flere timer ad gangen.

El-Comp ApS sikrer at enten dit hjem eller sommerhus er helt klar til montering af ladestander til din nye elbil og vi guider dig til, hvordan du bruger ladestanderen, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med opladning af din elbil.

Kontakt os i dag på ☎️55 37 28 51 og lad os finde den helt rigtige løsning der passer til dig.

Kontakt os

Godkend vores privatlivs- og cookiepolitik

12 + 6 =

Find os

Vingevej 5

4760 Vordingborg
Installatoer@el-comp.dk
Tlf.: 55 37 28 51

 

Åbningstider:

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 13:00

 

Døgnvagt:

Tlf.: 40 27 28 51

 

Fakturaoplysninger:

Alle fakturaer modtages gerne på mail:
faktura@el-comp.dk