Ønsker du nem opladning af elbilen med en ladestander Vordingborg

Det skal være nemt at udskifte sin diesel eller benzinbil til en elbil, og nemt at få installeret en ladestander i hjemmet eller i virksomheden.

Kontakt El-Comp ApS i Vordingborg☎️55 37 28 51 så finder vi en løsning der passer til dig eller din virksomhed, så du hurtigt og nemt kan oplade sin nye elbil. 

Få en ladestander derhjemme eller i sommerhuset i Vordingborg og slip for dine bekymringer. En af fordelene ved at lade os montere ladestanderen til din elbil er, at vi som eksperter trækker den korrekte strøm, der er behov for direkte i din indkørsel eller i dit sommerhus. 

Hos El-Comp ApS i Vordingborg kan vi hjælpe dig med at få svar på dine overvejelser – for vi leverer og monterer din nye ladestation, hvor du har behov for det –  både til hjemmet eller i sommerhuset i Vordingborg. Du skal blot tage stilling til behovet – om du har en eller to elbiler, der skal kunne lade samtidig.

Vi samarbejder med virksomheden Charge Amps som har designet to flotte og brugervenlige ladestandere, som kan bruges mange steder:

Charge Amps HALO som kun har en lader, som man oftest bruger, hvis man kun har en elbil i hjemmet. Har du to elbiler eller vil du have mulighed for at dele med naboen, så er det modellen Charge Amps AURA, som du skal investere i – den har to opladerstik og kan oplade to elbiler på samme tid. Skal du have en ladestander i Vordingborg? Så kontakt os på ☎️55 37 28 51

Opladning af elbil Vordingborg

Ladestander til boligselskaber og boligforeninger Vordingborg

Hos El-Comp ApS i Vordingborg er vi specialister i opsætning og montering af ladestandere til elbiler – også til boligselskaber og boligforeninger i Vordingborg. I boligforeninger kan opsætning af ladestandere være mere besværligt, dels fordi det skal overvejes, hvor man må sætte ladestanderne op og hvordan strøm-afregning med beboerne skal foregå.

Vi hjælper med at finde den mest optimale løsning til netop din boligforening – uanset om du er beboer eller udlejer. Med de ladestandere, vi tilbyder, kan man låse de til enkelte brugere – så man kan følge hver enkelts strømforbrug. Vores ladestander model Charge Amps AURA har to opladerstik og derfor kan man oplade to biler på en gang.

Kontakt os i dag på ☎️55 37 28 51 og lad os finde den helt rigtige ladestander løsning,  der passer til dig og dit boligselskab i Vordingborg.

Ladestandere til den lille virksomhed i Vordingborg

Det er praktisk at kunne oplade sin elbil i hjemmet eller på arbejdspladsen. Derfor er det en god service at virksomheden kan tilbyde sine medarbejdere opladning af elbil på arbejdspladsen. Afhængig af, hvor stor en virksomhed der er tale om, så kan I enten få monteret og koblet Charge Amps HALO eller Charge Amps AURA både hver for sig eller sammen. Charge Amps AURA har to udgange og kan derfor oplade to elbiler på samme tid.

Uanset hvad behovet er – så lad os komme ud og tage en uforpligtende snak omkring den helt rigtige ladestander løsning til din virksomhed i Vordingborg ☎️55 37 28 51

Ladestander p-hus Vordingborg
Ladestander Vordingborg

Charge Amps HALO – til hjemmet eller i sommerhuset

Charge Amps HALO er vores mindste ladestation og ideel til hjemmet og sommerhuset. Den har et fastmonteret kabel, som sikrer en nem opladning.

I dag oplader 9 ud af 10 deres elbiler og hybridbiler derhjemme eller når de er på arbejde. Det er vigtigt, at du selv har et godt overblik over dit strømforbrug. Charge Amps HALO er en elegant, intelligent og robust ladestander, der giver dig fuld kontrol over opladningen. Med den indbyggede software kan du nemlig time din ladestander, så du oplader når prisen er lavest, eller når elektriciteten er den mest miljøvenlige.

Derudover kan du låse ladestanderen for at forhindre uvedkommende i at oplade

  • Pålidelig EV-opladning med smart software
  • Kontrol opladning via Cloud løsning
  • Smart timersystem og låsefunktion for en smartere og nemmere opladning
  • Fremstillet i genanvendt aluminium

Læs mere om Charge Amps HALO

Ladestander el-bil Vordingborg

Charge Amps AURA – ideel til virksomheden eller boligforeningen

Charge Amps AURA er perfekt til offentlig brug enten i boligforeninger eller mindre virksomheder. Er Charge Amps AURA monteret i hjemmet eller i sommerhuset, kan du også dele den med din nabo.

Charge Amps AURA har to udgange og kan oplade op til 22 kW på hver stik samtidig. Efter behov kan de indstilles til en fast maksimal strøm, der passer til den strøm, der er tilgængelig til installationen. De to stikkontakter kan være belastningsafbalanceret og være en del af et større system med flere enheder, begge med Charge Amps HALO eller andre Charge Amps AURA ladestandere.

Charge Amps AURA har et kommunikationssystem, som gør det muligt at dele opladningsdata med bilen, altså en såkaldt Vehicle-2-Grid teknologi. Charge Amps AURA er markedets mest moderne ladestation med høj klassificering (IK 10).

Charge Amps AURA opfylder alle standarder og sikkerhedsstandarder inden for elektrisk ladning.

  • Modulopladningskasse
  • 2 x type 2-stik (justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt)
  • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelseAlle sikkerhedsfunktioner integreres direkte i enheden

 

Læs mere om AURA

Kontakt El-Comp ApS og få et godt tilbud på ladestandere i Vordingborg

Inden vi monterer tjekker vi dine udendørs stikkontakter, for man kan nemlig ikke bare tilslutte sin nye ladestander direkte. Vi finder ud af, om stikkontakten kan tåle at være i brug i flere timer ad gangen.

El-Comp ApS i Vordingborg sikrer at enten dit hjem eller sommerhus er helt klar til montering af ladestander til din nye elbil og vi guider dig til, hvordan du bruger ladestanderen, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med opladning af din elbil.

Kontakt os i dag på ☎️55 37 28 51 og lad os finde den helt rigtige ladestander løsning der passer til dig i Vordingborg.

Kontakt os

Godkend vores privatlivs- og cookiepolitik

14 + 8 =

Find os

Vingevej 5

4760 Vordingborg
Installatoer@el-comp.dk
Tlf.: 55 37 28 51

 

Åbningstider:

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 13:00

 

Døgnvagt:

Tlf.: 40 27 28 51

 

Fakturaoplysninger:

Alle fakturaer modtages gerne på mail:
faktura@el-comp.dk