3 gode grunde og fordele

Til at eje din egen ladestander til din el- eller plug-in hybrid bil

TS-gruppen forhandler bl.a.

Charge Amps
Schneider Electric EVlink
Spirii
Wallbox

1. Slut med kø og ventetid

Rent ud sagt, så er det bare praktisk med en ladestander til din el- og plug-in hybrid bil derhjemme eller ved sommerhuset.

Du får mulighed for at opnå større frihed, da du ikke længere er nødsaget til at skulle holde i kø for at lade og du kan lade, lige når du har lyst og tid, eksempelvis om natten, når du alligevel har lagt dig til at sove – så er bilen også kampklar til morgendagen.

Det kan frigive og give dig mere tid, så du kan fokusere på andre ting du finder vigtigere, såsom at handle ind, hente børn, komme hjem før, køre senere på arbejde og meget, meget mere!

Helt enkelt bliver livet med en el- eller plug-in hybrid bil mere komfortabelt og nemmere for dig.

Første gode grund
Fart på
Anden gode grund
Tid er penge

2. Spar penge

Det er en billigere løsning at eje en ladestander end det er at leje en gennem et abonnement. Dette er især aktuelt, hvis du kører under 25.000-30.000 km om året. Biler i Danmark kører i gennemsnit 15.000-20.000 km årligt.*

Med din egen ladestander betaler du udelukkende for den el du forbruger modsat et fast månedligt beløb.

Du kan finde yderligere besparelser ved at indgå en serviceaftale (omkring 70-100 kr. om måneden) og det gør at du kan modtage refusion af elafgiften du betaler for at lade din bil. Både prisen på aftalen og hvor meget du får i refusion pr. kWh afhænger af din aftale og dit elselskab.

Du kan endda spare mere, da du styrer hvornår du lader og til hvilken pris. Med fuld kontrol over din egen ladestander kan du vælge at oplade din elbil, når elprisen er på sit allerlaveste i løbet af et døgn (typisk, men ikke altid i nattetimerne). De fleste elselskaber lader dig tilgå en oversigt over, hvornår strømmen typisk er billigst at købe og forbruge hos dem.

Vi rådfører dig meget gerne om, hvordan du kan opnå flere besparelser på 📞 55 37 28 51 eller ✉️  installatoer@el-comp.dk.

3. Autoriseret installation

El-Comp er din lokale og autoriseret el-installatør i Vordingborg og vi tilbyder altid rådgivning, installation og service i forbindelse med ladestandere. Ønsker du kun én eller to af det nævnte, hjælper vi dig også meget gerne.

Som en del af TS-gruppen har vi et stærkt landsdækkende netværk og det betyder at vi altid kan hjælpe dig, uanset hvor i landet du befinder dig, og om det er til hjemmet eller sommerhuset. Det betyder også et større sortiment, da vi forhandler en lang række forskellige udbydere og leverandører af ladestandere.

Vi er altid inde over den nyeste viden inden for el-branchen gennem diverse kurser og uddannelser. Det sikrer dig som kunde, og gør at du altid får udført arbejdet på baggrund af den nyeste viden inden for feltet af ladestandere og vores folk er altid uddannet til at udføre montering samt installation af din nye ladestander professionelt og efter lovgivningen.

Vi giver meget gerne uforpligtende tilbud på en ladestander med montering og installation. Tilbuddet kan du selv vælge om du vil takke ja til eller tage med dig til anden side.

Husk at installationen af en ladestander altid skal* udføres af en autoriseret el-installatør for at være lovlig og forsvarlig.

Tredje gode grund
Brug en professionel elinstallatør
Ladestander til din elbil
Ladestander til din elbil

Kontakt os

Godkend vores privatlivs- og cookiepolitik

4 + 1 =

Find os

Vingevej 5

4760 Vordingborg
Installatoer@el-comp.dk
Tlf.: 55 37 28 51

 

Åbningstider:

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 13:00

 

Døgnvagt:

Tlf.: 40 27 28 51

 

Fakturaoplysninger:

Alle fakturaer modtages gerne på mail:
faktura@el-comp.dk