Nyoprettet stilling i EL-Comp med mulighed for indflydelse

Vi søger en elektriker/Tekniker med flair for de tekniske opgaver.

Stillingen

Du ansættes primært til vores opgaver inden for pumpestyringer – ombygning af styringer/tavler og montagearbejde heraf. Dine arbejdsopgaver vil hovedsagelig være i Københavnsområdet, – montage på hele Sjælland og på Fyn.

Måske du vil trives med en fleksibel arbejdsuge, opgaverne giver nemlig mulighed for en 4 dages arbejdsuge. Vi forestiller os også flexordning, som kan kompensere for de længere dage, og give en fordel for anden frihed.

I perioder, hvor der ikke køres til vores opgaver indenfor tavler, må du være indstillet på at tilgå de almindelige opgaver i virksomheden indenfor hovedsagelig industri.

Vores primære samarbejdspartner på tavler er Xylem Water Solutions Denmark ApS, med hvem vi har en tæt og åben dialog om opgaverne. Men også andre opgaver og kunder vil stille krav og udfordringer i en spændende hverdag hos EL-Comp.

 

Vi forventer, at du er: 

  • Struktureret i din tilgang til problemløsninger og trives med selvstændigt at træffe beslutninger
  • Du kan læse og forstå et el-diagram
  • Fleksibel, ansvarsbevidst og løsningsorienteret
  • Serviceminded og formår at skabe tillid hos vores kunder, og efterlader selvfølgelig altid kvalitet
Tekniker El-Comp

Ville du trives med at nogle arbejdsdage kan være længere, imens du så kan holde fri på andre dage i ugen?

Kunne du se sig selv i ovenstående stilling, måske du gerne vil høre mere, eller måske stillingen kunne tilpasses dit behov så vores og vores kunders behov alligevel stadig dækkes?

Kontakt os for en uforpligtende og fortrolig samtale om stillingen – vi ser frem til/håber på at høre fra dig.

 

Søren tlf. 22542851

sh@el-comp.dk

Eller

Henrik tlf. 40272851

hl@el-comp.dk

 

I EL-Comp. sættes åben dialog og engagement højt. Vi har et uformelt arbejdsmiljø og omgangstone, hvor man har respekt for hinanden og arbejder i virksomhedens bedste interesse hver gang man er på en opgave. Vi har ligelig fordeling af erhvervs- og privatkunder, og vi arbejder som ét team hvor vi opfordrer til at vi bruger hinanden til sparring i hverdagen. Alle er vi virksomhedens ambassadører hos kunderne.