Perfekt indeklima i sommerhuset

Er du på jagt efter den helt rigtige energikilde til dit sommerhus, kolonihaven eller helårsbolig, hvor du er sikret en behagelig temperatur hele året?

Så kan det være en god ide at investere i en luft-luft varmpumpe – både fordi den er billig i drift men også er nem at  installere. Det kræver dog en KMO certificeret installatør at installere en varmepumpe – hos El-Comp i Vordingborg har vi uddannede el-installatører til at montere og installere din nye varmepumpe både i kolonihavehuset, sommerhuset og helårshuset.

Kontakt os i dag på 📞 55 37 28 51 så giver vi et uforpligtende tilbud på både montering og på den helt rigtige varmepump. 

Fordelen ved at bestille den igennem os er at vi rådgiver, leverer og monterer – så du er sikret den helt rigtige der passer til dit behov og hus. Vi kører ud fra Vordingborg – og uanset om du kender noget til varmepumper på forhånd eller er det er helt ny viden, så guider og rådgiver vi dig. 

 

Hvordan kan El-Comp hjælpe dig?

  • Rådgivning ved valg af luft-luft varmepumpe, som passer til dit behov
  • Levering, montering og installation af varmepumpen
  • Lovpligtigt serviceeftersyn

Hvordan virker en luft-luft varmepumpe?

En luft-luft varmepumper virker ved, at den tager luft ind igennem ude-delen og blæser den ind igennem inde-delen. Derefter fordeles luften i den valgte temperatur rundt i huset. Samtidig tager den ”den gamle luft” og udskiller den igennem ude-delen, så man hele tiden har frisk luft og derved opnår man et bedre indeklima via luftcirkulationen. 

Så uanset om du ønsker 21 grader i frostgrader eller 19 grader i hedebølgen – så kan varmepumpen regulere luften/varmen så indeklimaet er helt perfekt.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en luft-luft varmepumpe 📞  55 37 28 51 vi kører fra vores adresse i Vordingborg. 

Uanset årstiden, så vil du altid kunne have den helt rigtige temperatur og et perfekt indeklima. Det giver rigtig god mening i et sommerhus – hvor sommerhuset ofte står tomt i nogle uger/ måneder. Især om vinteren, hvor der oftes kommer frost.

De fleste varmepumper har mulighed for at køre i dvale-mode på ca. 8 grader så man slipper for fugten i huset og frostskader indendørs.

varmepumpe-graf
varmepumpe-sommerhus-vordingborg

Slip for “sommerhus-lugten”

Når du vælger at installere en varmepumpe med luftrensnings- og filtreringssystemer, forbedrer du sommerhusets indeklimaet og nedsætter “sommerhus-lugten”. Sommerhus-lugten kommer oftes af fugt og fordi man ikke får udskiftet luften i huset, fordi man fx ikke åbner vinduet mens det står tomt. Det kan en luft-luft varmepumpe hjælpe med, da den hele tiden via luftcirkulation skifter luften og derved mindsker fugten og en potentielt dårligt indeklima.

Du mindsker også risikoen for allergi og astma, da der i de fleste luft-luft varmepumper sidder et pollenfilter – som sikre at det er ren luft der kommer ind i huset. Det betyder også at bor man i områder, hvor der er mange partikler i luften, så sikre man en ren luft igennem varmepumpen, fremfor at åbne vinduerne.

Det er ligesom man kender det i bilen – hvor der også sidder et pollenfilter i – dette bør skiftes en gang om året, og det kan man få udskiftet med en fast serviceaftale hos El-Comp. Vi har mange års erfaring med varmepumper og serviceeftersyn.

En anden fordel er, at du er med til at reducere CO₂-udslippet i Danmark. Luft til luft varmepumper leverer energien 3 til 5 gange igen.

 

Husk serviceaftale

Når du investerer i en luft luft varmepumpe, er det lovpligtigt at få serviceret sin varmepumpe årligt. Det er vigtigt fordi varmepumpen skal vedligeholdes for at køre mest optimalt. Du bør derfor tage det alvorligt at overholde din serviceaftale.

Hør mere omkring serviceaftalen på varmepumpen hos EL-comp 📞 55 37 28 51

 

Hvor meget støjer en luft til luft varmepumpe?

Vores kunder spørger ofte til støjniveauet for luft til luft varmepumper. Det afhænger af valget af varmepumpe-model. Det generelle svar er, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine. De fleste varmepumper har det man kalder for night-mode, hvor man kan sænke støjen om natten uden at miste funktionerne.

Varmepumper med WiFi

De nyeste modeller har installeret WiFi i deres systemer, som gør at man har mulighed for at styre og regulere varmen også selvom man ikke befinder sig i sommerhuset. Det er både når man er på vej til sommerhuset eller forlader det.

Er du i tvivl om noget – så er du altid velkommen til at kontakte os på 📞  55 37 28 51

Det er altid en god ide at få varmet huset op inden man ankommer, især hvis det har været på dvale-mode henover vinteren. De fleste varmepumper kan køre på 8 grader uanset temperaturen udenfor – så selv i de hårdeste frostgrader, så vil man kunne holde huset fugt-og frostfrit.

varmepumpe-wifi-sommerhus

For at være helt sikker på at huset er varmet op på forhånd, anbefaler vi at man skruer op til 21-22 grader et døgn før man ankommer via app’en, selvfølgelig alt afhængig af temperaturen udenfor.

Om sommeren kan man nedkøle sommerhuset inden man ankommer, så man kan komme frem til et behageligt nedkølet sommerhus.

Vi vil som din lokale varmepumpe-ekspert også kunne rådgive dig, så du efter montering er helt klar til at styre og regulere varmen via din nye varmepumpe.

Kontakt os

Godkend vores privatlivs- og cookiepolitik

8 + 5 =

Find os

Vingevej 5

4760 Vordingborg
Installatoer@el-comp.dk
Tlf.: 55 37 28 51

 

Åbningstider:

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 13:00

 

Døgnvagt:

Tlf.: 40 27 28 51

 

Fakturaoplysninger:

Alle fakturaer modtages gerne på mail:
faktura@el-comp.dk